Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.15, pénteki rész tartalmából

ÉNB Gábor illetlenül viselkedik Dalmával, Joe szomszédasszonyával, Gréti még mindig erős érzelmeket táplál Marci iránt, este a klubban Evelin rosszul lesz a drogtól. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.15, pénteki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Miután Dalma és Mihály, Joe szomszédjai reggel kérdőre vonják Joe-t a hangos motorja miatt, Barbi egy grillpartival akarja kibékíteni a veszekedőket. Az ötlet azonban a visszájára sül el, miután Joe meghívja a volt lakótársait is. Gábor és Paula részegen érkeznek, és Gábor illetlenül viselkedik Dalmával. A két szomszéd őrült bandának nevezi Joe-t, Barbit és az egész baráti körüket, és nem akarják, hogy bármi közük legyen hozzájuk.

Egy kiadandó albérlet megnézése során Marci nagy meglepetésére összetalálkozik Grétivel, akire még mindig haragszik, amiért lefeküdt Nimróddal. Gréti könnyűszerrel megszerezhetné a lakást, de azt végül Marci nyeri meg. Gréti előtt világossá válik, hogy még mindig erős érzelmeket táplál Marci iránt. Valóban le is fekszenek egymással, Marci azonban utólag megbánja.

Reggel a lakók meglepetten látják, hogy Kristóf és Evelin láthatóan összejöttek. Evelin azonban ingerülten reagál arra, hogy Bécy fenyegetően lép fel velük szemben. Később Kristóf és Evelin között ismét szóba kerül a drog, amit fiú teljes határozottsággal elutasít. Amikor azonban megjelenik Zsolt, Evelin vele tart, és még kölcsön is ad neki, hogy a dílereitől anyagot vásároljon. Kristóf délután rajtakapja Evelint, aki kis híján megint a kábítószerhez nyúlt, és határozottan leteremti. Este a klubban Evelin rosszul lesz a drogtól, és Kristóf immár komolyan aggódik érte.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top