Brigi fontos döntéseket hozott

A kiválasztás után Brigire várt a döntés, hogy kit jelöl a Farm negyedik párbajára a legtöbb voksot begyűjtő Sanya és Attila közül. Ha utóbbi kapta volna a piros kendőt, akkor feltehetőleg Norbit vitte volna magával a párbajra és megszűnt volna kettejük örökös vitája a tanyán, ami már már tettlegességig fajult. Ám Brigi Sanya kezére kötötte a piros kendőt…

Ezen a napon Brigi több fontos döntést is hozott. Lecserélte a hálótársát, kiosztotta a piros kendőt és heti gazdaként értékelte a többiek munkáját.

Sanya kapta a piros kendőt

Sanya a Farmról

A piros kendő kiosztása előtt a heti gazdának azt kellett mérlegelnie, hogy a legtöbb jelet kapó Sanya, vagy a Norbival folyamatosan hadban álló Attila kezére köti-e a piros kendőt. Ha Attilát választja, akkor ő feltehetőleg Norbit viszi párbajozni. Norbi viszont egy begyulladt köröm miatt erősen sántikál, egy ügyességi, vagy gyorsasági feladatban hátránnyal indulna kihívójával szemben. Mindezt végiggondolva Brigi Sanyát küldte párbajozni.

Hatalmas felelősség nyomja a heti gazda vállát, aki legalább a hálószobájában szeretne nyugalmat. Brigi úgy érezte, hogy Heni mellett ezt a nyugalmat nem találja meg, ezért hálótársát Gergőre cserélte. Kell-e mondani, hogy Kongó gazdája kapva kapott az alkalmon?

Az este Brigi kiosztotta a farmerlányokat, nem volt teljesen elégedett Cintia és Dia munkájával és ezt szóvá is tette. A lányok persze nem örültek a kritikának…

Folytatás: holnap 18:55-kor az RTL Klubon

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top