Rejtjelek krimisorozat 1. évad 5. rész tartalmából

Túszdráma zajlik egy önkormányzati épületben, Jane tetoválásai odavezetik a csapatot. Rejtjelek (Blindspot) amerikai krimi sorozat 1. évad 5. részének címe: Túszdráma. Országos sorozatpremier a Cool TV műsorán. Az epizód rövid tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A rejtélyes tetovált lány kalandjai itt nyomon követhetők.

Előzmények: A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről (Jaimie Alexander) szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Kurt Weller FBI”. Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.

Rejtjelek krimisorozat 1. évad 5. rész tartalma

Túszhelyzet alakul ki egy önkormányzati épületben. Jane tetoválása vezeti oda a csapatot még a rendőrség előtt. Weller gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és jóval több állhat a túszejtés hátterében, mint azt az egyik fegyveres sejteti. A Jane testét borító titokzatos ábrák vajon közelebb visznek a megoldáshoz?

Rejtjelek (Blindspot) című, 22 részes krimi sorozat

A főbb szerepekben Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson látható.

2016.04.21 21.10 Cool TV Rejtjelek krimisorozat 1. évad 5. rész

Forrás: cool.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top