Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.19, keddi rész tartalmából

Lali és Joe között újra kitör a balhé, Kristóf kénytelen elmondani Bécynek, hogy Evelin drogozik, Karesz és Liza között újabb csók csattan el. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.19, keddi előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Gábornak ugyan most van a szülinapja, de szomorú a lakóközösség szétesése miatt. Megpróbál arra koncentrálni, hogy szerezzen magának egy új lakóhelyet, és a szexi Aliznál végül sikerrel is jár. Lassan visszatér az élet az albérletbe, és amikor még az ide vágyó Lali is betoppan Gábor bulijára, szuperek tűnik a hangulat. Azonban Lali és Joe között újra kitör a balhé és a buli katasztrófába torkollik.

Kristóf minden erejével próbálkozik, de nem tud hatni Evelinre. Hiába próbálja egy pörgős, quados programmal elterelni a figyelmét. Ráadásul este Gábor születésnapi buliján Evelin kis híján lebukik mindenki előtt. Ezután Kristóf kénytelen elmondani Bécynek, hogy Evelin drogozik. Evelin meggyőzi Bécyt, hogy nem, de Kristóf szerint Bécynek Evelinen kell tartania a szemét, így Bécy Kristófot küldi maga helyett Ibizára.

Karesz képtelen elfelejteni, hogy Liza megcsókolta és szenved a lány jelenléte miatt. Milán egy fellépést szervez Lizának, Karesz pedig megpróbál kimaradni ebből, de nem jár sikerrel. A fellépés közben összeakad a tekintetük, majd a fedélzeten újabb csók csattan el köztük és Liza kénytelen bevallani Karesznek, lehet, hogy ő is érez valamit a fiú iránt.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top