Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.22, pénteki rész tartalmából

Melinda megpróbálja megmagyarázni a viselkedését, Joe összetöri Lali szívét, aki ezért önként távozik az albérletből, Liza megint összejön Milánnal. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.22, pénteki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Melinda megpróbálja megmagyarázni a viselkedését a fiainak: magányos volt, ezért volt egy kalandja Mirkóval. Roland ezt egyáltalán nem tudja elfogadni, de Drex meg tud bocsájtani neki. Vásárolgatás közben nagyon jól kijönnek egymással. Este Drex még a klubba is elviszi az édesanyját. Ám, amikor ott Roland meghallja, hogy egy fickó milyen lekezelően beszél az anyjáról, elborul az agya.

Lali mindent megtesz azért, hogy megbékítse Joe-t, ám ő nem hagyja magát megpuhítani. Még mindig iszonyúan mérges, mivel Lali veszélybe sodorta Barbit. Lali még az albérletbe való visszaköltözésben is segít Barbinak, de még ez sem hatja meg Joe-t. Joe közli vele, hogy soha többet nem lesznek barátok. Ezzel Joe összetöri Lali szívét, aki ezért önként távozik az albérletből.

Karesznek nagyon fáj, hogy így szenvedni kell látnia Milánt Liza miatt. Tudja, hogy ő tehet arról, hogy Liza szakított Milánnal és meglehetősen durván a lány értésére adja, hogy az érzései a lány iránt csak fellángolás volt. Liza megbántódik, és ezért úgy dönt, hogy megint Milánt választja, aki alig hisz a szerencséjének. Karesz, aki a korábbiakhoz képest még jobban szenved a boldog pártól.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top