Norbi döntése alapján Heni megy párbajozni

Heni ismét párbajozni fog, titkos recept alapján készült keveréket isznak a fitnesz farmerek, óriási találmány a tanyán. Ez történt a Farmon.

Norbi döntését várták a farmlakók: vajon kit küld párbajozni a kiválasztottak közül? A heti gazda a kiválasztáson még magabiztosnak tűnt, ahogy közeledett a döntés ideje, úgy lett egyre bizonytalanabb. Gergővel, Brigivel és Dórival próbálta megbeszélni a dolgokat, mit szólnának ahhoz, ha Attilát küldené párbajozni? Aztán Henire kötötte a piros kendőt

Reggel Heni nem tudott felkelni, piros kendővel a kezén aluszékonyabb az ember. Így lemaradt arról is, hogy Sanya és Gábor malactápból készített magának izomnövelő italt. Lehet, hogy ezt a táplálékkiegészítőt később szabadalmaztatják? Gábor szerint “a malactáp magas fehérjét tartalmaz”, biztos van benne vitamin is és abszolút nem árt.

Sanya:

Engem tol a tápszer. Úgy feszülök…

Az étkezőasztalnál Heni kapta a jó tanácsokat arra vonatkozóan, hogy kit vigyen ki párbajozni. Gábor és Attila azonos bölcs tanácsot adott: azt vigye ki, akit le tud győzni. Aztán a vége az lett, hogy Norbi és Heni összevesztek. Aztán Heni Sanyával is összeszólalkozott…

Az év találmánya (a Farmon!) Attila és Gábor nevéhez fűződik. Ők ácsoltak össze egy-egy praktikus fejőfolyosót, melynek segítségével egyszerűen lehet kecskét fejni. A két fiú nem egyformára készítette a sajátját, Gábor főpróbáján kiderült, hogy ha fúj a szél, az kifújja a tejet a vödörből!

Attiláé viszont működött!

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top