Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.29, pénteki rész tartalmából

Joe súlyos hibát követ el a legénybúcsún, Evelin megfogadja Bori tanácsát, tönkremegy a menyasszonyi ruha, mi lesz most? Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.29, pénteki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Reggel Joe-nak meglehetősen rossz a kedve, mert Sári még mindig nem hajlandó kibékülni vele. A hangulata azonban sokat javul, amikor a barátai meglepik azzal, hogy legénybúcsút szerveznek neki. Néhány, valójában viccesnek szánt megjegyzésnek köszönhetően Joe szorongva gondol a közelgő napra, amikor majd véglegesen feladja a szabadságát. A kétségei és az ital hatására végül súlyos hibát követ el.

Bori békülési szándékkal látogatást tesz Evelinnél. Ekkor azonban váratlanul megjelenik Máté is, amire Evelin ingerülten reagál. Kiadja a fiú útját, ám Máté megvárja a ház előtt, és szerelmet vall neki. A vívódó Evelin Borinak önti ki a lelkét. Felidézi a Mátéval együtt töltött szép időket, bevallja, hogy ő igazán szerette a fiút, és a szex is annyira jó volt vele. Bori arra biztatja Evelint, hogy akkor álljon úgy a dologhoz, mint egy pasi: élvezze ki a dolog kellemes oldalát, és ne hagyja, hogy megint összetörjék a szívét. Evelin megfogadja a tanácsot, felkeresi Mátét.

Szerinted összejön végre Joe és Barbi esküvője?

Barbi esküvői lázban ég. Csak egyetlen dolog miatt aggódik: tönkrement a ruhája. Paula megígéri, hogy ő majd ezt megoldja – de a házi praktikái pont visszafelé sülnek el. Így hát Barbi kénytelen átnyergelni egy olcsóbb, nem igazán tetszetős, ráadásul használt ruhára. Eközben Paula a fejébe veszi, hogy helyrehozza a hibáját, és megmenti a tönkrement ruhát azáltal, hogy átszabja azt. Lali és Alexa segítségével sikerül óriási meglepetést szereznie Barbinak.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top