Te bekennéd magad dinoszaurusz ürülékkel?

Két filmsztár bizony bekente magát dinoszaurusz ürülékkel, miközben forgott a kamera. A jelent végül nem került be a kész filmbe, de a netre fölkerült! Itt a Jurassic World kivágott jelenete!

Már a dinós filmeket is cenzúrázzák: fölkerült a YouTube-ra a Jurassic World kivágott jelenete, amelyet feltehetően azért hagytak ki a filmből, mert attól tartottak, a nézők egy részének sérteni fogja az ízlését. A rövid jelenetben a két főszereplő, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard dinóürülékkel keni be magát, hogy a feltámasztott őshüllők ne kapjanak szagot. A jelenet vicces, és a kommentelők szerint nem kellett volna kivágni a filmből, mert ha valaki ennyitől megsértődik, inkább ne járjon moziba.

A Untitled Jurassic World Sequel (Jurassic World 2.) hazai bemutatójának várható időpontja: 2018. június

A színésznő a minap bevallotta a Hollywood Reporternek, hogy sms-esekkel zaklatja az 1,6 milliárd dollárt hozó első rész rendezőjét, Colin Trevorrow-t, aki javában írja a második rész forgatókönyvét. Folyton azt tudakolja, hol tart a történetben, és milyen kalandokat talál ki neki. A Jurassic World folytatását egy spanyol szakember, J. A. Bayona rendezi, aki eredetileg egy másik folytatást, a Z világháború 2-t készítette volna.

Dinoszaurusz ürülékkel kenték be magukat a filmsztárok

Forrás: UIP Hírek

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top