Rejtjelek krimisorozat 1. évad 7. rész tartalmából

A Jane testén elhelyezett nyomok egy szakadár, fegyveres milíciához vezetnek. Rejtjelek (Blindspot) amerikai krimi sorozat 1. évad 7. részének címe: Váratlan fordulat. Országos sorozatpremier a Cool TV műsorán. Az epizód rövid tartalma, jelenetfotók. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A rejtélyes tetovált lány kalandjai itt nyomon követhetők.

Előzmények: A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről (Jaimie Alexander) szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Kurt Weller FBI”. Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.

Tudtad, hogy a Jaimie Alexander újra eljátssza Lady Sif szerepét a legújabb Thor (Thor: Ragnarok, 2017) filmben?

Rejtjelek krimisorozat 1. évad 7. rész tartalma

Újabb tetoválást fejtenek meg Jane testén: a nyomok egy szakadár, fegyveres milíciához vezetnek, Draclynbe, ahol az ügy nem várt fordulatot vesz, amikor Wellerék rábukkannak egy régóta keresett bűnözőre. Reed továbbra sem tudja, hogy mennyire bízhat Jane-ben, Patterson pedig ezúttal túl messzire merészkedik, amikor Davidet is bevonja a rejtvényfejtésbe.
Rejtjelek (Blindspot) című, 22 részes krimi sorozat
A főbb szerepekben Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson látható.

2016.05.05 21.10 Cool TV Rejtjelek krimisorozat 1. évad 7. rész

Forrás: cool.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top