Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.11, szerdai rész tartalmából

Karesz és Milán barátsága a hajó jövőjével együtt zátonyra fut, Gréti ismét találkozik Nimróddal, folytatódik Alexa és Gábor se veled se nélküled játéka. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 770. részét 2016.05.11-én, szerdán 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Karesz szóhoz sem jut, mikor Milán felmond neki, mint üzlettársnak a Kamunál, a barátságuknak annyi. Amikor Milán odarendeli a hajóra Kareszt, Karesz reménykedni kezd, hogy minden jóra fordul. Ám hamar szertefoszlik a reménye, mert Milán csak azt akarja, hogy Karesz végignézze, ahogy eladja a lakóhajót Bécynek. Karesz egy érzelmes szónoklattal megpróbálja meggyőzni Milánt arról, hogy lépjen vissza a hajó eladásától.

Reggel felbukkan Nimród, hogy ismét bebizonyítsa szerelmét Grétinek. Gréti Marci akarata ellenére úgy dönt, hogy még egyszer utoljára közli Nimróddal. Gréti miután találkozott Nimróddal és egy felkavaró beszélgetés során végleg kiadta az útját, bevallja, hogy találkozott Nimróddal, és biztosítja róla Marcit, hogy örökre lezárta Nimróddal való kapcsolatát. Viszont Nimród már aznap este megjelenik a klubban részegen, botrányt csinál, és szerez egy kézsérülést. Karola, akinek fogalma sincs, ki is Nimród valójában, felajánlja a fiúnak a segítségét a sérülés miatt.

Alexa és Gábor: “Se veled, se nélküled élni nem tudok…”

Reggel Gábor úgy dönt, hogy megzavarja Alexa és Rajmund randiját a termálfürdőben, hogy bebizonyítsa nekik, Lea és ő sokkal jobb szerelmes pár, mint Alexa és Rajmund. Alexa levegőnek nézi Gábort, és azt feltételezi róla, hogy csak azért van együtt Leával, hogy őt féltékennyé tegye. Végül Alexa is beindul, és a szaunában viharos küzdelem alakul ki a két pár között. Rajmundnak azonban elege lesz, és összeveszik Alexával, mert a lány egyértelműen féltékeny. Alexa továbbra is hazugságnak tartja Gábor párkapcsolatát. Gábor, hogy bebizonyítsa ennek ellenkezőjét, lefekszik Leával.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top