Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.12, csütörtöki rész tartalmából

Dávid bejelenti, hogy Amerikába megy zenélni, Karola összejön Nimróddal, Ildikó zsarolja Joe-t azzal, hogy mindent elmond Barbinak. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 771. részét 2016.05.12-én, csütörtökön 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

A reggeli műszakzáráskor Dávid bejelenti, hogy Amerikába megy zenélni. Bécy teljesen kiakad, ám Dávid döntése végleges. Milla is szomorú Dávid távozása miatt, de maga sem tudja, tényleg akarja-e a. Este nagyszabású partit tartanak Dávid búcsúztatására, s Milla ekkor elcsábítja a férfit. A partin Bécy kinevezi Tamást üzletvezetővé, s hogy legyen helyettese, visszahívja Kristófot Ibizáról. Mikor a végső búcsúra kerül a sor, kiderül, hogy Milla végül Dávid mellett döntött, s együtt utaznak Amerikába.

Karola a Nimróddal töltött éjszaka után azonnal meg szeretne szabadulni tőle, de Nimród nem adja fel ilyen könnyen, és sikerül is lenyűgöznie Karolát – még egyszer lefekszenek egymással. Dávid búcsú buliján Nimród, Karola, Gréti és Marci véletlenül összefutnak, és Karola megtudja, hogy Nimród Gréti volt barátja. Marci és Gréti azzal vádolják Nimródot, hogy Karolát csak kihasználta, mert közelebb akart kerülni Grétihez. Karola ezt nem tudja róla elképzelni, de ennek ellenére elküldi Nimródot.

Közös kirándulások, utazások az anyóssal. Az milyen!

Ildikó részvételt nyert egy bonbonkészítő tanfolyamra, ahová magával viszi Barbit, s Joe is kénytelen velük menni. Itt aztán Joe és Ildikó összeszólalkoznak. Ildikó mérgesen megfenyegeti a vejét, hogy elárulja Barbinak a félrelépését, ha nem bánik vele jobban. Joe megijed, és eleinte beleegyezik, de Ildikó ezt azonnal ki is használja, és csak dirigál Joe-nak. Joe ezt nem sokáig tűri, és leszidja az anyósát. Ildikó belátja, hogy túlzásba esett, és visszavonja a fenyegetést.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top