Brigi kapta a legtöbb jelet, mégsem kapott piros kendőt!

Miután a farmlakók megmérkőztek gombóc evésben, következhetett a játék 8. kiválasztása, ahol a legtöbb gombócot letoló Gergő védettséget kapott. A farmerek a legtöbb jelet Briginek szegezték fel, ennek ellenére nem ő kapta a piros kendőt! Ez történt a Farmon.

Édes gombóccal a védettségért! A farmereknek 50 darab gombócot osztottak ki úgy, hogy 20 perc alatt a lehető legtöbbet kell megenniük belőle. Aki így tesz, az védettséget kap a kiválasztáson és a kihíváson is, azaz biztosan nem párbajozik a hétvégén! Az élmezőny eredménye: Gábor 24, Cintia 10, Dóri 15, Brigi 15, Gergő 36 gombócot evett meg. Gergő ennek a rekord mennyiségű gombócnak az elfogyasztásával védettséget szerzett!

A Farm 8. kiválasztása előtt ment a szervezkedés, taktikázás. Cintia és Brigi abban megegyeztek, hogy Gergő győzelme megkeverte a dolgokat.

Farm 8. kiválasztás

Így döntöttek a farmerek:
Attila – Brigire tette a jelét,
Brigi – Gáborra szegezte a jelet,
Gábor – Brigire tette,
Gergő – Attilára rakta,
Dóri – szintén Attilára rakta,
Sanya – Brigire szegezte a jelét.

A heti gazda kezében volt a döntés, aki el is kezdte a döntés előkészítő beszélgetéseket az érintettekkel, ám sem Brigi, sem Attila nem könnyítette meg a dolgát. Vagy mégis? No és azt sem felejthette el, hogy a heti gazda is kihívható a párbajra.

Döntött a heti gazda

Végül Attila kapta Brigitől a piros kendőt, aki már előre fente a fogát a kihívásra. Briginek azt taglalta, hogy ahhoz, hogy Gergőt bántani tudja, őt kell kivinnie párbajozni. Aztán Sanyának arról beszélt, hogy ő már nem fél semmitől, mert rajta van a piros kendő, féljen az, akin nincs jel…

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top