Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.23., hétfői rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Elindul egy bosszúhadjárat Karesz ellen, Nimród ismét megjelenik Karolánál, Evelinnek hiányzik valami, ami enyhíthetné az elvonási tüneteket. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 777. részét 2016.05.23-án, hétfőn 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Reggel megjelenik Karesznél Liza és szerelmet vall, de a srác erős marad és elküldi a lányt. Közben Milán elkezdi a próbanapját a mosóban, ami nagyon jól sikerül, egyedül Karesz zavar be a képbe, akit viszont Janival közösen nagyon megszívatnak. Milánt végül felveszik állandóra és Janival nem csak barátságot, hanem szövetséget is kötnek, így elindul egy bosszúhadjárat Karesz ellen.

Reggel Nimród ismét megjelenik Karolánál, mivel folytatni szeretné a lánnyal a kis kalandjukat. Karola elhajtja, de Nimród egy aljas kis trükk segítségével mégis ráveszi Karolát, hogy találkozzanak egy parkolóházban ahol le is fekszenek egymással. Később Marci kifejezi nemtetszését Nimróddal kapcsolatban. Karola ezen kiakad, áthívja a srácot és újból lefekszik vele.

Máté és Evelin reggel a szobájukban beszélgetnek. Evelinnek hiányzik valami az életéből, ami enyhíthetné az elvonási tüneteket. Evelin ráeszmél, hogy a tánc az. Közli Bécyvel, hogy táncolni szeretne a klubban, de az apja idegesen elhajtja. Evelin meglepetésére Gréti mellé áll, sőt segít koreográfiát tanulni egy másik klub felvételijéhez. Evelin elmegy a castingra, ahol kimagaslik a többi lány közül és felveszik.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top