Most sem lesz Gergő-Attila párbaj a Farmon

Védettségért ment a küzdelem a tanyán és a játék szervezői úgy döntöttek, hogy nem is egy, hanem mindjárt kettő játékosnak adják meg a lehetőséget arra, hogy elkerüljék a párbajt. Eddig nem tettek különbséget a nemek között, most azonban ketté vált a csapat: ahogy a videó összefoglalókból is látszik, külön küzdöttek a fiúk és külön a lányok. Kitalálják a fiúk közül ki szerzett (megint) védettséget?

A legutóbbi párbaj másnapján már védettségért ment a harc a Farmon. Ahogy a lenti videókon látható, a szó szoros értelmében igazi erőfelmérő volt, nem csoda, ha nemekre bontották a játékosokat. Cintia Brigivel csapott össze és megszerezte a védettséget. Gergő kedvese annyira elkészült az erejével, hogy feladta a küzdelmet.

Cintia vs. Brigi

A farmerlegények körmérkőzéséből Gergő került ki győztesen, egyértelműen tudomására hozva a többieknek, hogy ő a Farm legnagyobb esélyese. Cintia és Gergő tehát sem kiválasztott, sem kihívott nem lehet.

A fiúk küzdelme a védettségért

A következő párbaj résztvevői tehát a Brigi, Attila, Gábor triumvirátusból kerül ki. Nagyon sok múlik azon, hogy ki lesz a kiválasztott. Ha Gábor kap kendőt, bárkit vihet, ha Attila, akkor feltehetőleg Brigit viszi párbajozni. Brigi egyedüliként szimpatizál vele, így amennyiben Gergő párja lesz a kiválasztott feltehetőleg Gábort fogja választani, ami miatt aztán majd hallgathat Gergőtől…

Egy biztos: bármi megtörténhet.

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top