Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.12, keddi rész tartalma

Marci és Gréti kapcsolatát megrontja Simon jelenléte, Sári dolgozni kezd a fodrászatban, Paula megteszi az első lépéseket Tamás megszerzése érdekében. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 813. részét 2016.07.12-én, kedden 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Joe ledolgoztatná a fiatal betörővel az okozott kárt, váratlan segítséget kap Sári, Karola teljesen magára marad.

Az epizód tartalma

Marci megint találkozik Simonnal. Grétinek nem tetszik a dolog, mert úgy érzi, hogy a fiú elhanyagolja. Mikor Simonnal elbeszélgetnek, Marci ráébred, hogy ő mindent máshogy szeretne csinálni, mint az apja. Így aztán megkérdezi Grétit, hogy szeretne-e összeköltözni vele. A lány azonban elég durván utasítja vissza, amivel megbántja Marcit. Mikor aztán Gréti beszél Joe-val – akit Marci már korábban beavatott –, rájön, hogy mit is jelent a fiú számára az összeköltözés. Végül bocsánatot kér tőle, és elfogadja a javaslatot.

Ma van Sári próbanapja Paula fodrászatában. De Barbi nem engedi a vendégek közelébe, maximum a kávéfőzőt és a seprűt használhatja, ami egyre jobban felidegesíti a lányt. Mikor aztán Sári elpuskázza az első lehetőségét, hogy megmossa az egyik vendég haját, és ráadásul még Milán és Karesz is beállítanak a fodrászatba, Barbi keményen beolvas neki. Bár később Barbi nagy meglepetésére sikerül lecsillapítania az egyik kis vendéget, Sári mégis attól tart, hogy kudarcot vallott.

Alexa reggel rábeszéli Paulát, hogy tegye meg a kezdő lépést Tamás irányába. De mikor Paula elmegy a fiúért, megint Adéllal találja szembe magát. Tamás azonban lerázza Adélt, ezért Paula nagy reményektől fűtve megy el vele strandröplabdázni. A strandon aztán Paula úgy érzi, hogy kínos helyzetbe került, és el akar menekülni. Tamás kedves szavakkal megnyugtatja, és majdnem megcsókolják egymást. Miközben Paula a mennyekben jár, és egész este Tamásról áradozik Alexának, addig Tamást a féltékeny Adél várja otthon.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top