Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.14, csütörtöki rész tartalma

Kiderül hogy végződik Alexa és Gábor veszekedős tesztje, Karola Nimród tudta nélkül abortuszra készül, Bence titokban megy Joe műhelyébe dolgozni. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 815. részét 2016.07.14-én, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Alexa és Gábor eljegyzése ingatag talajon áll, Joe egyre jobban ragaszkodik Bencéhez, ami titok Barbira van bízva, az nem titok többé!

Az epizód tartalma

Eljött Alexa által Gábor tesztjének utolsó napja és 16 veszekedésnél járnak. Alexa már reggel nagyon idegesnek és feszültnek tűnik, miközben Gábor bizakodik benne, hogy minden rendben megy majd. Gábor olyannyira biztos a győzelmében, hogy felkeresi Alexát a fodrászüzletben, egy előünneplésre, aminek a vége az, hogy Alexa egy semmiségen kiakad és szakít Gáborral. Gábor le van döbbenve, és próbál kibékülni Alexával, de sikertelenül.

Karola reggel nagyon ideges, mert mára van időpontja az abortuszra. Marci kételkedik, hogy helyesen cselekszik, és megjegyzi, hogy legalább Nimródot tájékoztathatná az abortuszról, végtére Nimród gyereke is. Karola hevesen elutasítja Marci javaslatát. Ez az ő teste, az ő döntése. Nem sokkal később Nimród megjelenik a tetováló szalonban és kiönti a szívét Marcinak. Marci az őszinte vallomást hallva nem tudja magát tovább türtőztetni, és elmondja Nimródnak, hogy Karola gyereket vár tőle, de el akarja vetetni a babát. Nimród teljesen ledöbben, és mindenáron meg akarja akadályozni a terhesség megszakítást. Ám mikor odaér, úgy tűnik már mindenről lekésett.

Joe csalódik, mikor Bence nem jelenik meg a munkában. Joe megtudja, hogy Bence apja megtiltotta a fiának, hogy autószerelőnek tanuljon. Joe megpróbálja elmagyarázni Bencének, hogy hibát követ el, ha az apjára hallgat, mire a fiú valóban titokban elmegy Joe-hoz a műhelybe, hogy ott dolgozzon. Nem sokkal később megjelenik Bence apja is a műhelyben, részegen kiveri a balhét, majd hazaviszi magával a fiát.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top