Láncra vert szerelem 19. rész tartalma

Kiderül Rafaelről, hogy családos ember, amitől Gabriela teljesen kiborul. A mexikói romantikus tv-sorozat 19. részét 2016.07.21-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Víctor, a könyvelő öngyilkos lesz az irodában, Gabriela kétségbeesve Rafaelhez rohan.

Láncra vert szerelem 19. rész tartalma

Gabriela kiborul, hogy Rafael nem mondta el neki, hogy családos ember. Olgát előkeríti az apja, hogy pénzt kérjen tőle, mert a hitelezői életveszélyesen megfenyegették. Rafael úgy érzi, Gabrielába nem szerelmes, csak viszonyt szeretne fenntartani vele. Cecilia elviszi Tatit nőgyógyászhoz, ahol megállapítják, hogy nem terhes. Összeül a cég igazgatótanácsa, hogy elnök-vezérigazgatót válasszon. Salomónra szavaznak, de közben megjelenik Rosario, és bemutatja Ignacio végrendeletét, melyben elismeri örökösének a születendő gyermekét is.

A telenovella részeit A bosszú asszonya sorozat aktuális epizódjai előtt vetíti a csatorna.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top