Láncra vert szerelem 88. rész tartalma

Juan elhívja vacsorázni Gabrielát, hogy megünnepeljék a szabadulását, és közben szerelmet vall neki. A mexikói romantikus tv-sorozat 88. részét 2016.10.26-n szerdai napon 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Alicia megkéri Félixet, hogy segítsen neki kijutni a börtönből, de az ügyvéd cserbenhagyja.

Láncra vert szerelem 88. rész tartalma

Manuel megtalálja Fabiánt, és hazaviszi Olgának. Gabrielát felmentik, és kiengedik a börtönből, Salomónt pedig vád alá helyezik. Lorena nagyon kibukik, mikor megtudja, hogy Marcos elveszi Laurát. Salomón lefizeti a börtönőröket, és máris a szabadulását tervezi. Juan elhívja vacsorázni Gabrielát, hogy megünnepeljék a szabadulását, és közben szerelmet vall neki.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top