Láncra vert szerelem 89. rész tartalma

A vállalat részvényeit újra felosztják, Gabriela és Patricia 50-50%-ot kapnak. A mexikói romantikus tv-sorozat 89. részét 2016.10.27-n csütörtöki napon 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Juan elhívja vacsorázni Gabrielát, hogy megünnepeljék a szabadulását, és közben szerelmet vall neki.

Láncra vert szerelem 89. rész tartalma

Gabriela kikosarazza Juant. Guillermo elmegy Alicia lakására, hogy segítsen Ninának összepakolni, és végül kibékülnek. Aliciát 8, Salomónt 26 év börtönre ítélik. A vállalat részvényeit újra felosztják, Gabriela és Patricia 50-50%-ot kapnak. Jonathan megszökteti Salomónt a börtönből. Manuel és Olga összeházasodnak. Rafael megpróbál kibékülni Aliciával a börtönben, de a nő elutasítja.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top