Láncra vert szerelem 90. rész tartalma

Guillermo és Salomón verekedéséből Salomón kerül ki vesztesen: a pisztoly felé sül el. A mexikói romantikus tv-sorozat 90. részét 2016.10.28-n pénteki napon 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: A vállalat részvényeit újra felosztják, Gabriela és Patricia 50-50%-ot kapnak.

Láncra vert szerelem 90. rész tartalma

Salomón megszökik a börtönből. Olga és Manuel összeházasodnak. Tatiana felkeresi Gabrielát és próbálja összehozni az apjával, de a találkozás balul sül el. Salomón elsőként Patricát látogatja meg és halállal fenyegeti. Natalia egy ügyes húzással lelövi Jonathan, majd Guillermo és Salomón verekedéséből Salomón kerül ki vesztesen: a pisztoly felé sül el. Ignacio mindenkitől elbúcsúzik, majd visszamegy a tengerpartra Cristóbálhoz, hogy ott várja meg a halált. Rafael ismét felkeresi Gabrielát.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top