A zöld íjász tv-sorozat 4. évad 21. rész tartalma

Darhk célja, hogy elpusztítsa a világot, majd a saját képére formálva újjáépítse. A zöld íjász (Arrows 4) amerikai tv-sorozat 4. évad 21. része: Tűzparancs. 2016.10.30-án vasárnap, 23:00-kor vetíti a Cool TV. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.

Az előző epizód tartalmából: Evelyn Sharp magára öltötte jelmezét, hogy bosszút állhasson a Kaptáron a szülei halála miatt.

A zöld íjász amerikai tv-sorozat 21. rész tartalma

Darhk megszerezte a világ összes nukleáris rakétája feletti irányítást. Az a célja, hogy elpusztítson mindent, és mindenkit, hogy aztán ő és a követői újjáépíthessék a világot a föld alól. A börtönlázadás során Felicity apja is megszökött Iron Heights-ból, és mivel ő az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet feltörni a Rubikon programot, Oliverék mindent tűvé tesznek utána.

Az akciófilm sorozatból: Stephen Amell (Oliver Queen)

A zöld íjász.Amerikai akciófilm-sorozat

Szereplők: Stephen Amell (Oliver Queen), Katie Cassidy (Laurel; Dinah Lance), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Willa Holland (Thea Queen), Susanna Thompson (Moira Queen), John Barrowman (Malcom Merlyn), Paul Blackthorne (Quentin Lance)

Forrás, fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top