Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.18, hétfői rész tartalma

Gréti és Marci megtalálják álmaik lakását, Drex részt akar venni a gyereke életében, valakinek Kis Párizst varázsolnak. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 817. részét 2016.07.18-án, hétfőn 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Kiderül mi a baj Alexa és Gábor kapcsolatával, Marci közvetít Karola és Nimród között, Szonja lehet hogy végleg éket ver Karesz és Liza közé.

Az epizód tartalma

Marci születésnapja jónak ígérkezik. Gréti és Marci megtalálják az álmaik lakását, amit annyira fel kell újítani, hogy Gréti csalódottan mégis ellene dönt. Amikor Marci bevallja, hogy félretette Gréti anyja 1 millió forintját és felajánlja, hogy használják fel a lakásra, Gréti teljesen kiborul – semmiféleképp! Nem kell neki az anyja pénze! Később azonban Rita telefonhívása elbizonytalanítja Grétit. Amikor Marci régi kapcsolata az esti buliban is a főtéma, Gréti elhatározza, hogy mégis cselekszik.

Drex egyre nagyobb nyomás alá kerül, amikor a terhes Laura kijelenti, hogy holnap visszamegy Ibizára. Drexnek ez az utolsó lehetősége, hogy a gyerek mellett döntsön! Miután Drex tanácsot kér Karolától, titokban találkozik Laurával és rájön, hogy részt akar venni a gyereke életében. Maja azonban hirtelen szintén megjelenik a találkozón, és rosszul értelmezi a helyzetet. Drex elmagyarázza neki, hogy a gyerek nem változtat az ő érzésein iránta, de Majának először fel kell dolgoznia a barátja döntését.

Karesz nagyon szenved a Lizával való szünet miatt, és saját készítésű reggelivel akarja visszahódítani. Amikor Liza azonban nemet mond, Karesz rájön, hogy ennél jobban kell küzdenie. Karesz tanácsot kér a lányoktól a fodrászatban, és valóban sikerül neki kitervelni egy óriási meglepetést Liza számára. Kis Párizst varázsol a lánynak.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top