Mr. Bean a leghíresebb francia felügyelő szerepében

Elsősorban mint Mr. Bean ismerjük és szeretjük Rowan Atkinsont, akit a tévében – a Budapesten és Szentendrén forgatott krimiben – a leghíresebb francia felügyelő szerepében láthatunk.

Jules Maigret főfelügyelő alakját Georges Simenon (1903–1989) író adta a világnak, csupán az ő képzeletének szüleménye a hatalmas termetű, széles vállú francia zsaru. A nagyjából száz (regény, novella) bűnügyi történet főszereplője a valóságban nem létezett.

Rowan Atkinson előtt egyebek mellett Michael Gambon, Rupert Davies, vagy a francia világsztár, Jean Gabin is eljátszotta Maigret szerepét.

Mr. Bean (Rowan Atkinson) Maigret felügyelő szerepében

Maigret csapdát állít (Maigret Sets a Trap)

A filmet rendezte: Ashley Pearce. A pipás, kalapos francia felügyelő legújabb kalandjainak országos tévépremierje 2016.07.23-án az RTL Klub csatornán. Megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők: Rowan Atkinson (Jules Maigret főfelügyelő), Eva-Jane Willis (Marthe Jusserand), Shaun Dingwall (Janvier felügyelő), Rea Zsófia (Nicole Lecoin), Ian Bartholomew (A Báró), Leo Staar (LaPointe felügyelő)

Maigret csapdát állít tartalma

A Montmartre-on egymást követik a gyilkosságok. A sajtó szerint Magreit főfelügyelő (Rowan Atkinson) nem képes megoldani az ügyet, és az ötödik áldozat után a belügyminiszter magához hívatja. Maigret egyetlen megoldást lát, és csalit állít fel a gyilkosnak. Tizenkét barna hajú, fiatal rendőrnőt küldenek ki este az utcára abban a reményben, hogy a gyilkos bekapja a csali, és az egyikőjükre megpróbál lecsapni.

A film jeleneteit Budapesten és Szentendrén forgatták és olyan jól sikerült, hogy már biztos: lesz folytatás!

Filmelőzetes

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top