Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.28, csütörtöki rész tartalma

Maja csípős bosszút áll az őt inzultáló Rolandon, Barbinak kell istápolnia Joe új párfogoltját, Nimród és Karola újabb csörtéje a munka miatt alakul ki. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 825. részét 2016.07.28-án, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali Marci titkait ellesve próbál csajozni, Karola megismeri Nimród fiát, Milán belebotlik Klaudiába, aki ismét elcsábítaná a nálánál jóval fiatalabb fiút.

Az origo.hu információi szerint hamarosan visszatér a sorozatba Rita. A Marci születésnapján Norvégiából interneten bejelentkező lány megújult külsővel veti bele magát a Budapesti pörgésbe.

Az epizód tartalma

Maja nem bírja tovább. Roland folytonos támadásai lassan, de biztosan felőrlik. Mikor a főmacsó ráadásul még egy meztelen képet is készít róla, és elküldi a klub összes férfi dolgozójának, Maja végképp összeomlik. Csak Evelinnek köszönhetően képes újra összeszedni magát. A lánnyal közösen bosszút áll Rolandon. Csili szószt dörzsölnek az alsónadrágjába, ami igencsak érzékenyen érinti a fiút.

Barbi ideges lesz, mikor Joe reggel megbízza, hogy menjen el Bencével ruhákat vásárolni. És a nap tényleg kész rémálom, mivel Gyuszi inkább lányokat fogdos, mintsem, hogy gyorsan döntene. Mikor az áruházból kifelé menet a biztonsági őr lekapcsolja a fiút, és lopással gyanúsítja, Barbi először elszörnyed. De aztán végül, mikor az egyik lány, aki lerázta a fiút, feltűnően viselkedik, hisz az ártatlanságát bizonygató fiúnak. És valóban kiderül, hogy a lányok csak becsempészték Gyuszihoz a lopott holmit.

Nimród teljesen le van égve. Még mindig nincs munkája, ezért még szülinapi ajándékot sem tud venni a fiának. Viszont, mikor Karola kölcsön akar neki adni, felháborodik. Nem kell a pénz, inkább dolgozni szeretne. Mikor egy félresikerült állásinterjú után beállít a tetováló stúdióba, elszabadul a pokol. Karola és Nimród összekapnak, mikor a fiú arról beszél, hogy a terhesség miatt Karolának nemsokára abba kell hagynia a munkát, ezért neki mihamarabb állást kell találnia. Végül Karola és Nimród kibékülnek, sőt a nap végére úgy néz ki, hogy lehet, hogy Nimród állást kap a klubban.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top