Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.28, csütörtöki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Maja csípős bosszút áll az őt inzultáló Rolandon, Barbinak kell istápolnia Joe új párfogoltját, Nimród és Karola újabb csörtéje a munka miatt alakul ki. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 825. részét 2016.07.28-án, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali Marci titkait ellesve próbál csajozni, Karola megismeri Nimród fiát, Milán belebotlik Klaudiába, aki ismét elcsábítaná a nálánál jóval fiatalabb fiút.

Az origo.hu információi szerint hamarosan visszatér a sorozatba Rita. A Marci születésnapján Norvégiából interneten bejelentkező lány megújult külsővel veti bele magát a Budapesti pörgésbe.

Az epizód tartalma

Maja nem bírja tovább. Roland folytonos támadásai lassan, de biztosan felőrlik. Mikor a főmacsó ráadásul még egy meztelen képet is készít róla, és elküldi a klub összes férfi dolgozójának, Maja végképp összeomlik. Csak Evelinnek köszönhetően képes újra összeszedni magát. A lánnyal közösen bosszút áll Rolandon. Csili szószt dörzsölnek az alsónadrágjába, ami igencsak érzékenyen érinti a fiút.

Barbi ideges lesz, mikor Joe reggel megbízza, hogy menjen el Bencével ruhákat vásárolni. És a nap tényleg kész rémálom, mivel Gyuszi inkább lányokat fogdos, mintsem, hogy gyorsan döntene. Mikor az áruházból kifelé menet a biztonsági őr lekapcsolja a fiút, és lopással gyanúsítja, Barbi először elszörnyed. De aztán végül, mikor az egyik lány, aki lerázta a fiút, feltűnően viselkedik, hisz az ártatlanságát bizonygató fiúnak. És valóban kiderül, hogy a lányok csak becsempészték Gyuszihoz a lopott holmit.

Nimród teljesen le van égve. Még mindig nincs munkája, ezért még szülinapi ajándékot sem tud venni a fiának. Viszont, mikor Karola kölcsön akar neki adni, felháborodik. Nem kell a pénz, inkább dolgozni szeretne. Mikor egy félresikerült állásinterjú után beállít a tetováló stúdióba, elszabadul a pokol. Karola és Nimród összekapnak, mikor a fiú arról beszél, hogy a terhesség miatt Karolának nemsokára abba kell hagynia a munkát, ezért neki mihamarabb állást kell találnia. Végül Karola és Nimród kibékülnek, sőt a nap végére úgy néz ki, hogy lehet, hogy Nimród állást kap a klubban.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top