Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 127. rész tartalma

Miután a vendégek elmentek Tomás születésnapjáról, Esperanza beállít hozzá egy tortával. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 127. részét 2016.08.01-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Clara őszinteségének Jorge a nyertese, ő az akit egyedül képes Esperanza elfogadni.

Isten áldjon, Esperanza! Az 127. rész tartalmából

Esperanza Gildához költözik, hogy ne kelljen találkoznia sem Clarával, sem Tomásszal, mert látni sem akarja őket, amiért ilyen fontos dolgot eltitkoltak előle. Gato azonban elkotyogja Tomásnak, hogy Esperanza Gildánál van, és ő felkeresi, de a lány nem akar megbocsátani. Tomás születésnapjára készül az egész zárda, ám ő a családjával ünnepel inkább. Amikor a vendégek elmennek, Esperanza is beállít egy tortával.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top