Celeb vetélkedő újratöltve

Ezek megőrültek! 2016-ban is. Vadonatúj epizódokkal és izgalmas sztárfelhozatallal tér vissza. A TV2 egyik legnépszerűbb formátuma újabb huszonnégy hírességet állít szórakoztató próbatételek elé, ahol ezúttal Kasza Tibi és Cooky veszik át a játékvezetői stafétát.

A 2015-ös évad győztesei Kék Szúnyogok annak idején ellentmondást nem tűrően söpörték le a döntőben a Piros Gyíkok csapatát, elnyerve ezzel Az ország legőrültebb celeb csapata 2015 címet! Felismerik a csapattagokat?

Ezek megőrültek! A Kék szúnyogok: Aleska Diamond, Zámbó Árpy és Varga Viktor

És itt a folytatás!

Ritkán látott helyzetek, humoros kihívások, látványos megoldások – debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak ítélt műsor, a közönség kedvenc vetélkedő ősszel visszatér a nézők nappalijába. A játékos szellemű hírességek idén is háromfős csapatokban, olyan erőpróbákban mérkőznek meg, ahol az ügyesség és a jó problémamegoldó képesség mellett humorérzéküket is megcsillanthatják: legyen szó klasszikus kedvencekről vagy vadonatúj játékokról. Az sztárokat a csatorna két népszerű műsorvezetője, Kasza Tibi és Cooky kalauzolja majd a feladatokban.
A 2016-os évad műsorvezetői: Kasza Tibi és Cooky

Már a forgatás első néhány órája után begörcsöltek a nevetőizmaink. Rendkívül szórakoztató versengés folyik a kamerák előtt, ahol mindent bevállalnak a sztárok, legyen szó bármilyen merész kihívásról. A Kasza! showban már belekóstoltam hasonló játékokba, így otthonosan mozgom ezen a celeb-játszótéren – kezdte Tibi. Remélem, hogy a nézőknek is vidám hétköznapokat varázsolunk majd. Cookyval ez az első közös munkánk műsorvezetőként, de őt nem lehet nem szeretni, így kezdettől fogva megtaláltuk a közös hangot, és igazi buliként éljük meg a forgatásokat – tette hozzá.

Játékosként már megjártam a műsort, izgalmas, hogy ezúttal másik oldalról koordinálhatom a feladatokat. Műsorvezetőként nagyobb a felelősségünk, hiszen mi vagyunk a hangulatfelelősök és sokszor a biztatásunkra is szüksége van a versenyzőknek. Tibivel már a Nagy Duettben barátok lettünk és szakmailag is jól tudunk együttműködni – nem csak a jókedvben, de a profizmusban is tökéletes műsorvezetőtárs – vélekedett Cooky.

Játékosok 2016-ban

A bevállalós celebek között visszatérő arcok és új belépők is helyet kapnak, így többek között Mészáros Árpád Zsolt, Péter Sramek, Apáti Bence, illetve Berki Krisztián és Hódi Pamela is szembeszáll egymással, hogy csapatával a hazavihesse a legjobbnak járó elismerést.

Kövesd Te is a színes vetélkedőket, ahol akár legrejtettebb félelemeikkel is felveszik a harcot a versenyzők.

Ezek megőrültek! ősztől a TV2 műsorán!

Forrás: TV2

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

1 Comment

  1. Alma2016-08-23

    Cooky, ennyi év alatt, nem tanult meg magyarul, mit keres a mėdiába, ő miatta nézhetetlen a műsor, inkább repüljön, dicsekedett a pilóta vizsgájával:-)

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top