Szulejmán sorozat 186. rész tartalma

A szultán számon kéri a trónörököstől, hogy miért fordult ellene, sokan a legsúlyosabb büntetéstől tartanak. A török tv-sorozat 186. részét 2016.08.03-án 21:25-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hürremet alakító Meryem Uzerli hamarosan, az augusztusban induló Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában lesz látható!

Az előző epizód tartalmából: Úgy tűnik Hürrem eléri a célját, mindeközben az uralkodó bizalma igencsak megrendül Musztafában.

Szulejmán sorozat 186. rész tartalma

Hürrem cselszövései kezdenek beérni, Musztafa súlyos hibát követ el, és az uralkodónak megrendül a bizalma fiában. Mahidevran nem nézi jó szemmel Gabriella legyeskedését, és figyelmezteti a nőt, hogy semmi esélye Musztafánál. Senki sem sejti, hogy Gabriella milyen okból próbál Musztafa közelébe férkőzni. Hatidzse megfenyegeti környezetét, és inkább végez magával, semhogy újra férjhez menjen.

A szultán magához hívatja a fiát, Musztafát és számon kéri. Azzal vádolja, hogy fia ellene fordult, mivel megszegte a parancsát. Mahidevran összeomlik, attól fél, hogy az uralkodó a legsúlyosabb büntetéssel sújtja a trónörököst. Gabriella titokban bejut a hárembe, miután megtudja, hogy húga, Lukrecia, Musztafa herceg háremében van. Hürrem újra bajba kerül, amikor egyik fia megszökik a palotából, hogy titokban apjával mehessen a hadjáratra.

A Szulejmán sorozat szereplői
Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top