Láncra vert szerelem 27. rész tartalma

Laura vissza akarja szerezni Rafaelt Tatiana ballagása ürügyén, de Rafael nem áll kötélnek. A mexikói romantikus tv-sorozat 27. részét 2016.08.02-án 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Miután Laura megtudja, hogy férja másba szerelmes, teljesen összetörik és gyógyszerezi magát.

Láncra vert szerelem 27. rész tartalma

Gabriela és Rosario megegyeznek, hogy elvégeztetik a szükséges DNS-vizsgálatokat annak bizonyítására, hogy Rosario gyermeke Ignaciótól van. Ezt az információt Lorena súlyos pénzért átadja Salomónnak. Laura vissza akarja szerezni Rafaelt Tatiana ballagása ürügyén, de Rafael nem áll kötélnek. Olga, miután látta apját leközözve szenvedni a kórházban, hazamegy, hallucinációi lesznek, és kitör rajta a téboly. Laura különös újságcikket talál Ignacióról Alicia holmija közt kutatva.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top