Éjjel-Nappal Budapest 2016.08.02, keddi rész tartalma

Gréti találkozik Marci Norvégiából visszatért exével, Alexa és Barbi bepasiznak a Balatonon, Tamás egy óriási bulit szervez a Bécy házba, de Paulával az élen mindenki offolja a partit. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 828. részét 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Rita külsőleg teljesen átalakulva látogat az albérletbe és túl közvetlen Marcival, Tamás csocsóasztalt vesz Paulának, Lali ismét hatalmas bajba keveredik.

Az epizód tartalma

Joe egyre inkább családtagként tekint Gyuszira. Marci közben megtudja, hogy miért van Rita igazából Budapesten, és ez kissé összezavarja őt. Amikor még ráadásul nagy meglepetésre Gréti is visszajön a lány igencsak mérges lesz, amikor találkozik Ritával. Egy esti jó hangulatú vacsora közben, váratlanul megjelenik Gyuszi édesanyja és József, hogy magukkal vigyék a srácot.

Alexa és Barbi a Balatonon szeretne kicsit kikapcsolódni. Az indulásnál még Alexa nyűglődik, ám később mikor két jóképű srác felveszi őket, Alexa kedve egyből megváltozik. Barbi ágálása ellenére elmennek velük vitorlázni. Alexa jól szórakozik az egyik sráccal, de Barbinak terhes a másik srác nyomulása. A két lány összekap, majd Barbi faképnél is hagyja Alexát.

Tamás egy igazi nagy bulit szervez a Bécy házba, ám miután másnaposan mindenki offolja a partit, és végül Paula is lemondja a bulit, Tamás teljesen kiakad. Bori először kicsit cinkeli és csipkedi Tamást, majd végül megszánja Tamást és sajnálatból elhatározza, hogy segít neki. Bori felhívja Paulát és sikerül rávennie, hogy mégis eljöjjön a bulira és a többiek segítségével egy meglepetés bulit szervez Tamásnak.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top