Éjjel-Nappal Budapest 2016.08.09, keddi rész tartalma

Gréti nehezen birkózik meg azzal, hogy Marci Ritát és Evelint istápolja, Joe dühbe gurul, Paula jelenetet rendez a strandon. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 833. részét 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Marci maradásra bírja Ritát és beköltözteti az albérletbe, Karola szúró fájdalommal a hasában megy orvoshoz, Bécy előbb ellopja Magdi ötletét, majd beugrik egy táncos helyett.

Az epizód tartalma

Marci szeretné felvidítani a letört Ritát, ezért azt javasolja, a lány tartson vele a tetováló szalonba, amihez a féltékeny Gréti először még jó képet is vág. De amikor Marci elfelejti a megbeszélt találkozójukat, és még Evelin is rátesz egy lapáttal Gréti féltékenységére, Gréti teljesen kiborul és jelenetet rendez a tetováló szalonban.

Joe a közös vacsora óta nem is hallott Gyuláról, úgyhogy annál kellemesebben meglepődik, amikor a fiú reggel felbukkan a műhelyben. Gyuszi először lelkesen nekilát a munkának, de egy titokzatos telefonhívást követően azonban hirtelen eltűnik. Joe azonnal ráérez, hogy Gyuszinak megint gondjai támadtak Józseffel és ezért később elmegy a lakásukra, ahol be is igazolódik a gyanúja. József újra az alkohol rabja lett. Amikor József Joe szeme láttára megüti Gyuszit, Joe dühbe gurul és ő is lekever egyet Józsefnek.

Paula örül, amikor Tamás reggel meglepi egy romantikus kiruccanással. De a hangulata az ellenkezőjére fordul át, amikor kiderül, hogy egy szabad strandra mennek. Paula attól fél, hogy nem jó az alakja fürdőruhában és Tamás nem tartja majd szexisnek. Amikor Tamás két másik lánnyal kezd el röplabdázni, Paulából végül előtör a bizonytalanság. Jelenetet rendez a meghökkent Tamás előtt és távozik a strandról.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top