Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 135. rész tartalma

Esperanza kibékül az anyjával, megnyeri az énekversenyt, csak Tomás atyával nem tud dűlőre jutni. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 135. részét 2016.08.11-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Nicolas baráti segítsége mögött aljas szándék lapul.

Isten áldjon, Esperanza! Az 135. rész tartalmából

Clara végtelenül boldog, amiért Esperanza megbocsátott neki, és immár anyjaként tekint rá. Concepción felajánlja, hogy Clara és Esperanza lakjanak a zárda egyik szobájában. Esperanza nagyon szomorú, amiért Tomás nem jelentkezik, az az érzése, hogy elfelejtette őt. Ezért nem is akar énekelni a vetélkedő döntőjében, de a többiek rábeszélik, és meg is nyeri a versenyt. Tomás jelentkezik, és elmondja, hogy a Vatikán az Amazonashoz küldi, ahol egy járvány tombol.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top