Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.03, hétfői rész tartalma

Lali és Luna mindent elkövet, hogy odaérjenek az esküvőjükre, Evelin és Levi kapcsolata egyre mélyül, Karesz lesz átmenetileg az autómosó főnöke, ki is tör a balhé! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 872. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Karesz reménykedik abban, hogy Sárival végre egy pár lesznek, Roland bosszút esküszik az ellen,aki a balesetét okozta, Gyuszi meztelenül beül Barbi mellé a kádba!.

Az epizód tartalma

Lali úgy döntött, elveszi Lunát. Az anyja próbálja eltántorítani, de az utolsó kísérlete is kudarcba fullad. Gábor úgy dönt, nem engedi ki Lalit és Lunát a lakásból és így akadályozza meg az esküvőt. Azonban Lalinak és Lunának egy trükkel sikerül kicselezniük Gábort. Időben oda is érnek az anyakönyvvezetőhöz és összeházasodnak. Gábor és Lali anyja, Vilma megpróbálják megakadályozni az esküvőt, de későn érkeznek. Vilma erre végleg szakít a fiával.

Reggel Evelin és Levi újra összevesznek a kávézóban. Levi azon rágódik, hogy véget ért a kalandjuk, de nem akarja, hogy Evelin ezt észrevegye rajta. Ám amikor a lány azzal provokálja, hogy nem alkalmas egy viszonyra, Levi be akarja bizonyítani ennek az ellenkezőjét. Újra szexre kerül sor. Amikor ezután Evelin elutasítóan bánik Levivel és Levi ezt túlreagálja, Evelinben felébred a gyanú, hogy Levi érez valamit iránta.

Karesz ma bizonyíthat az autómosóban: helyettesítenie kell a főnökét, Bandit és sok dolgot eltervezett, mivel előlépési lehetőséget lát ebben és ezáltal esélyt arra, hogy Sáriról és Zsófiról gondoskodjon. Ám a munkatársai – különösen Milán -, nem lelkesednek túlzottan a terveiért. Amikor elromlik az autómosó, Karesznek gyorsan a fejére nő a feladat, és kezd katasztrófába fulladni Karesz főnökösködése. Amikor Karesz megtudja, hogy Milán áll a leállás mögött, óriási balhé tör ki a két barát között.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:20-tól az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top