Szulejmán sorozat 195. rész tartalma

Hürrem kétségbeesésében hozzájárul Mihrimah házasságához, majd sikeresen eljuttat egy levelet az uralkodóhoz. A török tv-sorozat 195. részét 2016.10.05-én 22:15-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli hamarosan, az augusztusban induló Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában lesz látható!

Az előző epizód tartalmából: A tomboló pestis közepette a szultán és a családja a palotában reked, miközben Hürrem a visszatérésén ügyködik.

Szulejmán sorozat 195. rész tartalma

Hürrem kétségbeesett helyzetben van, s emiatt hajlandó belemenni abba, hogy Mihrimah hozzámenjen Rüsztem pasához. Musztafa herceg ismét ellenszegül apja akaratának, és arra készül, hogy hajóra száll a kalózok megfékezése érdekében. Hürrem sikeresen eljuttatja levelét az uralkodóhoz Mihrimah segítségével, amelyből kiderül, hogy korábbi üzeneteit eltitkolták.

A Szulejmán sorozat szereplői

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top