Éjjel-Nappal Budapest 2016.11.14, hétfői rész tartalma

ÉNB Karesz Sári után bánkódik és kétségbeesett lépésre szánja el magát, Evelin bekavar Simon randijába, a Tamás után epekedő Bori meghökkentő játékba viszik bele. Részletesebb tartalom a cikkben! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 900. részét 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az ÉNB szereplőkkel ez történt az előző részben: Joe kedvéért Barbi romlott nőnek öltözik, amitől aztán ismét egymásra találnak az ágyban, Karola csapdát állít Igornak, Tamás és Magda szerint Bécy meg fog őrülni..

Az epizód tartalma

Mióta Karesz szembesült azzal, hogy Sári nem szereti, úgy érzi, nincs értelme az életének. És egyáltalán: minden úgy rossz, ahogy van. Már egy halvány reménysugarat sem lát a horizonton. Amikor Milán azt tanácsolja neki, vessen már véget a nyomorúságának és kezdje újra, Karesz már tudja, mit kell tennie. Búcsút vesz Sáritól és Zsófitól, de nem mondja el nekik, mit tervez. Ám Sári gyanakodik: valami itt nem stimmel! Karesz keresésére indul és rémületére talál egy búcsúlevelet.

Evelin próbálja kerülni Simont, amióta olyan zavaros érzései vannak a fiú iránt. Ám Simon nem könnyíti meg a helyzetét, mert sürgősen szüksége van a segítségére a szociális foglalkoztatóban. Evelin nem talál megfelelő kifogást, ami ne lenne gyanús, így vonakodva hajlandó segíteni. Ekkor tanúja lesz, hogy Levi össze akarja hozni Simont az aranyos Jázminnal. Evelin próbál ennek örülni, de titokban feltámad benne a féltékenység. Spontán bojkottálja kettejük esti randiját.

Reggel Tamás újra durván visszautasítja Borit. A lány szenved attól, hogy a fiú úgy bánik vele, mint egy utolsó darab szeméttel. Ekkor Karola emlékezteti arra a múltkori kedves fiúra: miért nem hívja fel? Bori megteszi és csodás randija lesz Vincével egy falmászó csarnokban. Azonban amikor meg akarja csókolni a fiút, az kitér előle, mert azt akarja, az első alkalom legyen különleges. Bori nem is tudja, mit gondoljon Vince játékairól, de izgul, hogy mit talált ki a fiú. Aztán este megtudja, amikor egy kísérteties alak berántja egy kapualjba.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői. A tartalom a magazinban olvasható!

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top