Szulejmán sorozat 201. rész tartalma

Rüsztem pasát megrágalmazzák azzal, hogy súlyos fertőző betegségben szenved, ugyanakkor Mihrimah reménykedni kezd. A török tv-sorozat 201. részét 2016.11.16-án 21:30-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli hamarosan, az augusztusban induló Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában lesz látható!

Az előző epizód tartalmából: Mihrimah és Rüsztem pasa leendő esküvője nem tetszik mindenkinek, ezért sokan meg akarják azt akadályozni.

Szulejmán sorozat 201. rész tartalma

Rüsztem pasát felkeresi a palota orvosa, hogy megvizsgálja, valóban leprás-e. A pasát nagyon felháborítja a rágalom, ráadásul kiderül, hogy emiatt az esküvőt több héttel is elhalasztják. Nigar az utcára kerül, és kétségbeesésében Şah szultánához fordul segítségért. Mihrimah szultánában felébred a remény, hogy talán még sem kell hozzámennie a pasához.

A Szulejmán sorozat szereplői

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top