Felhőtlen szórakozást ígér a péntek esti sztárdömping

Népszerű hazai sztárokkal térnek vissza tavasszal az RTL Klub képernyőjére a korábbi sikeres vetélkedők. Azt hiszem, hogy garantált legalább egy jóízű péntek esti nevetés! A többit megsaccolni sem lehet…

De melyik vetélkedőkről van szó? A rendszeres tévénézők már biztosan tudják:

Gyertek át!

Felhőtlen szórakozást ígér a péntek esti sztárdömpingMárcius 3-tól számos újdonsággal és különkiadásokkal tér vissza Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át!, amelyben a közkedvelt sztárokból és civil játékosokból álló csapatok versengenek egymással a pénznyereményért.

Hogy kik lesznek az új évadban szereplő párok? Legyen ez meglepetés!

A péntek esti sztárdömping egy zenés műsorral folytatódik:

Playback Párbaj

Gáspár Laci műsorvezető lesz Szabó Zsófi mellett az RTL új showjában
Közvetlenül a Gyertek át! után Szabó Zsófi és Gáspár Laci (képünkön)várja majd a nézőket a Playback Párbaj eddig még az RTL Klubon nem látott részeivel. A sztárok most is két körben küzdenek majd meg egymással: ismert előadók dalait kell előadniuk a lehető leghitelesebben. Énekhangjukra azonban semmi szükségük nem lesz, hiszen csak tátogniuk kell az eredeti dalokra. Az első körben a saját ruhájukban, minden kellék és látványelem nélkül kell megidézniük az előadókat, a másodikban pedig egy-egy híres videoklipet megelevenítve kell megnyerniük maguknak a stúdióban ülő közönséget.

Ezek a sztárok tátognak a showban

Az RTL Klubon eddig még nem látott részekben Gál Petra, a Story Extra műsorvezetője Oláh Gergővel, a 2012-es X-Faktor győztesével csap majd össze, Horváth Éva, egykori szépségkirálynő pedig az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplőjével, Lalival méri majd össze tátogási tudását. A BeleValóVilág műsorvezető párosa, Győzike és Aurelio is megpróbálják majd egymást legyűrni tátogásban és színpadra lép majd a Való Világ Powered by Big Brother műsorvezetője, Nádai Anikó, aki Kovács Dórit, az X-Faktor backstage riporterét próbálja majd meg legyűrni.
A felhőtlen szórakozást ígérő tavaszi péntek esték a Gyertek át! új évadának első adásával 2017. március 03-án 21:30-tól indulnak.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top