Fricska produkciója a Hungary’s Got Talent döntőjében

A Fricska a Hungary’s Got Talent döntőben egy modern és egyben hagyományos táncos produkciót adott elő. A végig kiegyensúlyozott tehetséges csapat ismét meggyőzte a Got Talent nézőit és a zsűrit, hogy helye van a legjobb versenyzők között. Nézzük újra a Fricska produkcióját!

Bemutatjuk a világszerte sikeres tehetségkutató műsor döntőjében színpadra vitt, hatalmas sikert arató produkció videóját.

A Hungary’s Got Talent elődöntőit és a fináléját élőben közvetítette az RTL Klub, a nézők telefonnal és sms-ben szavazhattak kedvenceikre. A döntőben már csak a nézők szavazatai számítottak a végső sorrend kialakításában. A műsorban egy különdíjat adtak át, melyet a Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó összetételű zsűri által legtehetségesebbnek tartott produkció kapta.

Fricska ezt a táncot mutatta be a döntőben:

Fricska a Hungary’s Got Talent fináléban

Az RTL Klub Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsora a döntővel december 19-én befejeződött. A győztes a soproni Dirty Led Light Crew táncos csapat lett, akik különleges, látványos, XXI. századi produkciót adtak elő, de a Fricska sem okozott csalódást.

A zsűri különdíját a bűvész Badár Tamás kapta.

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top