Grimm misztikus sorozat 4. évad 1. és 2. epizód tartalma

A horror elemekkel átszőtt Grimm című amerikai misztikus sorozat 4. évad 1. és 2. epizódjának tartalma. Országos tévépremier a Viasat6 műsorán. A 2014-ben készült sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: a sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror köntösbe bújtatva. A főszereplő Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik…

Grimm misztikus sorozat 1. epizód tartalma

Nick azzal szembesül, hogy elvesztette Grimm-erejét. Wu ismét átéli korábbi traumáját. Ezalatt Portlandet új Keveréklény fenyegeti, aki ellopja az áldozatai emlékeit.

Grimm misztikus sorozat 2. epizód tartalma

Nick Grimm-ereje visszaszerzésén dolgozik, ezzel párhuzamosan egy támadássorozatot vizsgál Hankkel. Renard továbbra is az életéért küzd, és egy titokzatos látogatója akad.
Grimm amerikai misztikus sorozat 4. évad

Szereposztás: David Giuntoli (Nick Burkhardt), Russell Hornsby (Hank Griffin), Bitsie Tulloch (Juliette Silverton), Silas Weir Mitchell (Monroe), Sasha Roiz (Captain Renard)

2016.03.22 21:00 Viasat6 Grimm misztikus sorozat 4. évad 1. és 2. epizód

Forrás: Viasat6

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top