Sebestyén Balázs újdonságokat ígér a game showban

A Sebestyén Balázs vezette game show, a Gyertek át szombat este! második évada újdonságokkal és régi bevált játékokkal 2016. március 26-tól látható az RTL Klub műsorán. Balázs nem csak vezeti a műsort, hanem producerként is részt vett annak elkészítésében. Bemutatjuk a műsor videóelőzetesét.

Visszatér az RTL Klubra a Sebestyén Balázs vezette game show, a Gyertek át szombat este! A második évadban szombatonként ezúttal is sztárok, közismert színészek, sportolók és zenészek tudását teszik próbára vicces, házibuli hangulatú feladatok során. A csapatokban most is három-három közismert személy és egy-egy civil játékos verseng a 3 millió forintos pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

Nagyon élvezetem a Gyertek át szombat este! első évadát, az új részek készítésekor pedig már producerként is részt vehettem, ami egy újabb kihívás volt a szakmai pályafutásom során. Egyébként mindent megtartottunk, ami tavaly működött, lesznek persze újdonságok is, még szókimondóbb, hangulatosabb és felszabadultabb adásokat láthatnak hamarosan szombat esténként a nézők. – mondta el Sebestyén Balázs, az új évad elindulása kapcsán.

A második évad első adásában egyébként a civil csapatkapitányok mellett Kiss Ramóna, Istenes Bence és Vadon Jani csapata mérkőzik meg Badár Tamással, Molnár Andival és Dombóvári Istvánnal.

Forrás: RTL Magyarország

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top