Hátborzongató és igaz

Azokon a hátborzongató horrorfilmeken, melyekben idegen lények, zombik, vagy más kitalált figurák rémisztgetik a nézőket, könnyen túl teszi magát az ember. Ám azok a rémtörténetek, melyek a valóságban is megtörténtek, örökre ott motoszkálnak az ember agyában: vajon velünk is megtörténhetnek ezek a szörnyűségek? Hiszen mással is megtörténtek már!

Ezen a héten visszatér a gonosz a mozikba. A Démonok Között 2. része Ed és Lorraine Warren világhírű szellemkutatók egyik leghátborzongatóbb igaz történetét meséli el vérfagyasztóan izgalmas formában. A horror nagy mestere, James Wan rendező -, akinek a nevéhez többek között a Fűrész- és Insidious-sorozat is kötődik – a Halálos iramban 7 után most visszatért kedvenc horrorfilmjéhez, hogy ismét olyan univerzális témákat dolgozzon fel, mint a félelem a sötétségtől, az egyedülléttől, vagy a lelkünket hatalmukba kerítő ismeretlen erőktől.

A legjobban dokumentált paranormális jelenségről készült film előzetesét itt tekintheti meg! A hét premier filmje: Démonok között 2.

Démonok között 2. filmbemutató

A film története röviden: A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga alakítja a házaspárt) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.

Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik…

Forrás: InterCom

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top