Homályban marad mi történt Szürke új sztorijával?

A szürke ötven árnyalata - rendkívüli sikerek
A szürke ötven árnyalata – hova lett az új rész?

Az új Ötven árnyalat-könyv egy példányát ellopták! Vagy mégsem? A rendőrség nem talált olyan bizonyítékot, amely azt sugallná, hogy valóban ellopták az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia csütörtökön megjelenő új kötetének egy példányát.

A Random House kiadó a múlt héten jelentette a hatóságoknak a Grey című negyedik kötet egy példányának eltűnését.
A nyomozást végző kenti rendőrség azonban nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékot. A rendőrség szóvivője szerint nem tesznek további lépéseket az ügyben, hacsak nem kapnak újabb információkat.

Örömmel tölt el bennünket, hogy a könyvtolvajnak a jelek szerint nincs semmilyen alantas szándéka vagy nem anyagi haszonszerzés hajtja – idézte a Random House közleményét a BBC News.

A kiadó ugyanakkor hozzátette, hogy tovább folytatják a nyomozást az ügyben és minden eredményről jelentést tesznek a kenti rendőrségnek.

Az Ötven árnyalat-trilógia Christian Grey ifjú milliárdos és az egyetemi hallgató, Anastasia Steele szenvedélyes szerelmi kapcsolatát mutatta be. A Grey című negyedik kötet a férfi szemszögéből meséli el a történetet.

Az első három könyv több mint 125 millió példányban kelt el világszerte az első kötet 2011-es megjelenése óta. A bestsellertrilógia első részének, A szürke ötven árnyalatának a filmváltozata hatalmas sikert aratott: a produkcióra világszerte 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők Valentin-napi bemutatása óta.

Forrás: MTI

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top