Homeland 4. évad, 5. rész tartalma

Carrie veszélyes játékba kezd a fiúval,akiről azt gondolja többet tud, mint amennyit elmondott. A Homeland sorozat 4. évad 5. része: A cél szentesíti az eszközt. Az epizódot 2016.08.20-án szombaton, 22:05-kor vetíti az RTLII. Országos tv-premier! Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

Az előzmények: Brody a belső ellenség halott, Carrie képtele gyermekét nevelni, inkább a munkába menekül. A negyedik évadban Peter Quinn és Saul Benson kap fontos szerepet…

Az előző rész tartalmából: Kiderül, hogy a násznép kiirtásával végződött dróntámadásban nem halt meg a célszemély!

Homeland sorozat 4. évad, 5. rész tartalma

Carrie megpróbál minden eszközzel Aayan bizalmába férkőzni, a legkézenfekvőbb megoldásnak azt látja, ha elcsábítja a fiatal fiút. Újságírónak vallja magát, aki vízumot szerez a fiúnak Londonba, hogy ott folytassa az orvosi egyetemet. Amikor Saul a gépére vár az iszlamabadi reptéren, észreveszi Farad Ghazit, aki szintén egy gépre vár. Értesíti a követséget, és szemmel tartja a terroristát.

Szereplők: Claire Danes (Carrie Anderson), Mandy Patinkin (Saul Berenson), Rupert Friend (Peter Quinn), Nazanin Boniadi (Fara Sherazi), Laila Robins (Martha Boyd), F. Murray Abraham (Dar Adal), Suraj Sharma (Aayan Ibrahim)

Forrás: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top