Homeland

Homeland - A belső ellenségHomeland – A belső ellenség

Amerikai thriller sorozat.
A negyedik évad gyártási éve: 2014.
Országos Tv-premier az RTLII csatornán.

Homeland sorozat

Az előzmények: A többszörösen díjnyertes amerikai sorozatban Nicholas Brody (Damian Lewis) iraki szolgálata idején az ellenség fogságába esik, azonban egy sikeres mentőakcióban kiszabadítják, így 8 év elteltével hazatérhet feleségéhez és gyermekeihez. Eltűnése és váratlan visszatérése szinte sokkolja családját. Felesége új társra talált, gyermekei pedig alig emlékeznek rá. Az őrmestert a fogság rendkívül megviselte, de nem tudni pontosan, mi történt vele. Úgy tűnik, sok titkolnivalója van és egyáltalán nem segítőkész. A megszállott és rögeszmés CIA-elemző, Carrie Anderson (Claire Danes) frissiben szabadult és hősként tisztelt Brodyt árulónak bélyegzi, és mindent elkövet, hogy bebizonyítsa Brody a belső ellenség.

Szereplők: Főszereplők: Claire Danes (Carrie Anderson), Mandy Patinkin (Saul Berenson), Rupert Friend (Peter Quinn), Nazanin Boniadi (Fara Sherazi), Laila Robins (Martha Boyd), F. Murray Abraham (Dar Adal), Suraj Sharma (Aayan Ibrahim)

Oldalunk folyamatosan frissül a thriller sorozat egyes epizódjainak tartalmával, bemutatjuk a főszereplőket, olvashatnak kapcsolódó cikkeket, megtekinthetik a sorozat jelenetfotóit.

Homeland – A belső ellenség amerikai sorozat a RTLII műsorán és epizód lista a Csibészke Magazinban.

Homeland sorozat epizódjainak tartalma

Kövesse nyomon a Csibészke magazinnal a Homeland – A belső ellenség epizódokat! A thriller sorozat egyes részeinek tartalma, szereplők, jelenetfotók, összefoglalók.