Hungary’s Got Talent – szombaton kezdődik a tehetségkutató

Hungary's Got Talent - szombaton kezdődik a tehetségkutató az RTL Klub-on
Hungary’s Got Talent címmel 2015. október 10-én szombaton elindítja legújabb tehetségkutató műsorát az RTL Klub. A műsor alcíme: A tehetség itthon van. Lássuk mit várhatunk az showtól!

A tehetség itthon van és a Hungary’s Got Talent című műsor arra vállalkozott, hogy azt nagyszabású show keretében meg is találja. A műsor megtekintése korhatárhoz kötött: 12 éven aluli nézőknek nem ajánlott!

Van aki énekelni tud, van aki táncolni és van aki másban jó.

Van aki énekelni tud, van aki táncolni és van aki másban jó - Hungary's Got Talent

A Hungary’s Got Talent indulásával Istenes Bence Vigyél el! című társkereső show műsora kikerül a szombati programból, ez az este főműsoridőben Sebestyén Balázsé, hiszen a 20:00-kor kezdődő Hungary’s Got Talent után 21:30-kor rögtön a Gyertek át szombat este! című műsora kezdődik.

RTL Klub - Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! vetélkedő műsorvezetője

A Got Talent az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A Got Talent műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét.

Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum - Hungary's Got Talent
A műsor egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett. A szombaton kezdődő televíziós tehetségkutató műsorvezetői: Sebestyén Balázs és Dombóvári István. A zsűri tagjai: Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó.

Lesz, aki jó étvággyal eszik meg egy poharat?

Lesz, aki jó étvággyal eszik meg egy poharat? - Hungary's Got Talent

Kezdődik: 20:00 RTL Klub. Most már – a döntőig – minden szombat este!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top