Sebestyén Balázs új vetélkedője: Gyertek át szombat este!

RTL Klub - Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! vetélkedő műsorvezetője
A Gyertek át szombat este! című új vetélkedőben Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi. Az RTL Klub új, talkshowba oltott társasjátéka.

Ősszel indul az RTL Klub Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedője, amelyben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban ezúttal három-három közismert személy és egy-egy néző verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza. Sebestyén Balázs – aki egyébként is rutinosan mozog a vetélkedők világában – örömmel vág neki a szombatonként jelentkező csapatjáték műsorvezetésének.

A Gyertek át szombat este! nem egy komoly kvízműsor, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott társasjáték, ahol a közismert embereket is próbára tehetem. Humorban nem lesz hiány és biztos vagyok benne, hogy ennek a műsornak köszönhetően – aki esetleg még nem tette – átjön, pontosabban átkapcsol hozzánk, szombat este, az RTL Klubra – mondta a műsorvezető.

Az eredetileg az NBCUniversal tulajdonában lévő formátum hazai premierje kapcsán Yvonne Pilkington, az NBC alelnöke is örömét fejezte ki.

Nagyon örülünk, hogy a formátum sikere töretlen. Ez a legszélesebb körben terjedő formátumunk világszerte. Örülünk, hogy a magyar médiapiac felé is nyithatunk, annak pedig különösen, hogy most már az RTL Klubot is az egyre növekvő partnereink között tarthatjuk számon, a show-nak köszönhetően.

Az Amerikában több díjjal is jutalmazott formátum magyar változatát szeptember 12-től szombatonként láthatják majd az RTL Klub nézői.

Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top