Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 11. rész

Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 2016.02.15. hétfői, 11. epizódjának tartalmából: Pereyra, adományozónak kiadva magát, bejut a zárdába. Tomas a fiatal pap és a menekülő Esperanza története. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin filmsorozatot Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza)
Mariano Martínez (Tomás Ortiz)
Gabriela Toscano (Clara Anselmo)
Federico D’Elía (Jorge Correa)
Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.

Isten áldjon, Esperanza! A 11. rész tartalmából

Jorge egyre többször találkozik Clarával, mióta Pedro a zárda iskolájába jár. Lolát és Pedrót cigizés közben lebuknak, ezért Jorge rettentő mérges. Pereyra, adományozónak kiadva magát, bejut a zárdába, és sikerül elbűvölnie a bókokra vágyó Beatriz nővért. Esperanza sejti, hogy őt keresi, ezért elbújik. Pereyra lebukik, és Maximo azt tanácsolja, tűnjön el egy időre.

2016.02.15 15:00 RTL Klub Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 11. rész

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top