Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 111. rész tartalma

Evat és Genovevat elrabolja két férfi és váltságdíjat követelnek értük. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 111. részét 2016.07.08-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Máximo embere ellopja az alapítvány csekkfüzetét, hogy majd sikkasztással vádolhassák Tomást és Esperanzát.

Isten áldjon, Esperanza! Az 111. rész tartalmából

Máximo és Eva azon mesterkednek, hogy kiürítsék az alapítvány bankszámláját, és így keverjék sikkasztás gyanújába Tomást és Esperanzát. Leticia megkéri Clarát, hogy varrjon neki egy ruhát, mert Jorgéval el kell mennie egy eseményre. Clara elvállalja, de barátnője, Török egyáltalán nem örül ennek. Eva és Genoveva elindulnak a bankba, kivenni a pénzt. A bank előtt ácsorogva, elrabolja őket két férfi, és váltságdíjat követelnek Máximótól.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top