Barátok közt tartalma 2016.07.11 – 07.15.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Attila és Júlia kapcsolata válságban, Gizella bizonytalan az örökbefogadás kapcsán, Zsófi elszánt a fia láthatása ügyében. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Miklós és Roland igyekeznek megállapodást kötni, Vilmos megpróbálja elfogadni Bözsi döntését, László fociedzése nem úgy alakul, ahogy eltervezte.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Attila és Júlia kapcsolata egyre komolyabb válságba kerül, és még egy váratlan vendég is érkezik hozzájuk. Gizella elbizonytalanodik az örökbefogadást illetően, ám Lászlónak remek ötlete támad. Emília ismét életveszélybe kerülhet. Zsófi elszántan próbálja elérni, hogy mégis láthassa a fiát. Rudi gyorsan próbál pénzhez jutni, de nem biztos, hogy azt kapja, amire számított. A féltékeny Bözsi titokban követi Irmáékat. Roland és Miklós mindkettejüknek előnyös megállapodást kötnek, de felbukkan Petrik Gedeon, aki megfenyegeti Miklósékat azért, amit tettek.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban

A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top