A bosszú asszonya (2015) kolumbiai sorozat 116. rész tartalma

Sara tudomást szerez róla, hogy a gyerekei veszélyben vannak és azonnal cselekszik. A bosszú asszonya című kolumbiai filmsorozat 116. részét 2016.07.11-én, hétfőn 11:55-kor vetíti az RTLII. Az epizód előzménye, összefoglalója. Sara Fernandez történetének országos tévépremierje! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Főszereplők a telenovellából: Itatí Cantoral (Sara Fernández; Isabel), Miguel de Miguel (Sebastián Sinisterra), Géraldine Zivic (Patricia Soler), Juan de Dios Ortíz (Ricardo Sotomayor)

Az előzmények ismertetése alatt találja az epizód tartalmának összefoglalóját!

Az előzmények: Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle. A dél-amerikai sorozat egyre csak bonyolódik, de Sara nem jut közelebb a céljához. Vagy talán mégis?

Az előző epizód tartalmából: Florencia meglátja a női ruhába öltözött Ricardót egy üzletben és leszólítja.

A bosszú asszonya 116. részének tartalmából

Susana rátalál a gyerekekre a pincében, de amikor elindul, hogy kiszabadítsa őket, Rebeca az útját állja és Alba parancsára őt is bezárják egy szobába. Amparo később tudomást szerez róla, hogy mi folyik a házban és Belisario atya segítségét kéri. Sara amint tudomást szerez róla, hogy a gyerekei veszélyben vannak, rögtön hazautazik az Államokból Ricardóval együtt. Eközben a bíró tájékoztatja Diegót és Sebastiánt, hogy már csak két napjuk van benyújtani a fellebbezéshez szükséges iratokat, amit azt hittek, hogy Ricardo ügyvédje már rég megtett.

A bosszú asszonya sorozat
A bosszú asszonya

A tévésorozat aktuális epizódja a Láncra vert szerelem című szappanopera után, az RTLII-n.
Forrás: RTLII
fotókredit: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top