Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 115. rész tartalma

Tomás atya csak magának vallja be, hogy féltékeny a titkárára és kiderül nem is alaptalanul. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 115. részét 2016.07.14-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Clara bármennyire szeretné elmondani végre Jorgénak és Esperanzának az igazságot, képtelen rá.

Isten áldjon, Esperanza! Az 115. rész tartalmából

Tomást egyre jobban zavarja, hogy Nicolas és Esperanza remekül kijönnek egymással. Csak magának vallja be, hogy féltékeny a titkárára. Esperanza a születésnapját azon a napon szereti ünnepelni, amikor Blanca örökbe fogadta. Egy újabb ok, ami Clarát ismét visszatartja attól, hogy elmondja az igazságot. Gilda titokban meglepetés partit szervez, de hamar lebukik. Nicolas bevallja Esperanzának, hogy szerelmes belé. Esperanza azzal hárítja, hogy ő egy novícia, majd időt kér.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top